browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De bungalow

Wie van rust, lekker wandelen (b.v. Hardehausen, Bad Wünnenberg, Brilon), mooie auto-tochtjes in de natuur houdt, een oude stad wil bezoeken of gewoon lekker wil winkelen in b.v. Warburg, Kassel, Paderborn, Lipstadt, even lekker naar de sauna (b.v. Bad Driburg, Bad Lipspringe), vindt in onze mooie en gezellige bungalow een prima plek om dit alles te ondernemen of te ontspannen. Een dagje Willingen of Winterberg is natuurlijk ook mogelijk (70 km.) Er is in Atteln (2 km) een natuur/buitenzwembad.

Onze geheel vrijstaande bungalow ligt op een klein park op een mooi plekje halverwege een berg, met uitzicht over het dorp, op de boerenbedrijven en op de achtergrond de bossen.

De bungalow heeft 2 slaapkamers met max. 5 slaapplaatsen, in de woonkamer een zithoek en een eethoek, een badkamer met een douche, vaste 2 pers. wastafel met 2 kranen, toilet, wasmachine en droger.

Verder is onze bungalow voorzien van een C.V.(combi-ketel), een compleet ingerichte ruime keuken (combi-magnetron/oven, afwasmachine, koelkast, diepvriezer) en uiteraard een kleuren tv (met nederlandse zenders). Tevens heeft u toegang tot internet via de draadloze WIFI router in onze bungalow.

Er zijn 2 grote slaapkamers, 1 met een 2-pers.bed met 2 losse matrassen (2x 80cm – 2 m.) en in de 2e slaapkamer staat een stapelbed (2x 90 cm – 2 m.) en een 1 pers. bed (80 cm – 1.90 m)

Dekbedden zijn aanwezig. Dekbedhoezen, onderlakens en kussenslopen dient u zelf mee te nemen.

Op het terras staan tuin/relaxstoelen met kussens, 2 tafels, zonneschermen.

In het gezellige restaurant kunt u eventueel iets drinken of een lekker hapje eten. Een aanrader!!

Uiteraard ligt er in onze bungalow een map met informatie omtrent uitstapjes in de omgeving die zeer de moeite waard zijn.

Helaas is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen of met meer dan 5 personen in de bungalow te vertoeven.

 

De eindschoonmaak bedraagt € 44,00.

Extra service aangeboden door de uitbater van het restaurant:

– lakenpakket  (onderlaken, dekbedhoes en kussensloop 1 pers.)   € 14,00,  dit is inclusief het opmaken van het bed

– keukenpakket (2 theedoeken en 1 keukendoek)  € 2,50

– handdoekenpakket (1 badhanddoek, 2 handdoeken en 1 washandje)  € 12,00

– kinderbed, stoel of box   € 8,00 per week

– huurprijs E-bike is per dag € 24,00    –   per week € 98,00    –    bij weekhuur kan men de fiets een dag na aankomst in de ochtend ophalen.  De fiets weer inleveren de dag voor vertrek 18.00 uur.   De borg voor de fiets is € 100,00  contant te betalen bij afhalen fiets.

Er kan helaas niet gepind worden in het park.

 

Hieronder een indruk van onze bungalow en de ligging van de bungalow op het park.